beauty, guide, hair, makeup, summer, travel

Travel beauty bag

IMG_0063

Holnap elutazom nyaralni egy csodás görög szigetre, Rodoszra és elkezdtem összepakolni a nesszeszerem. Ahogy rendezgettem a legfontosabbakat, csináltam róluk egy képet is,  hátha segítséget nyújt annak, aki még utazás előtt áll! Egy korábbi posztban már írtam, hogy nagyon fontos a bőrünk megfelelő hidratáltsága, ezt amellett, hogy rengeteg vizet iszom, arckrémekkel is kiegészítem.

Ha már az hidratálóknál tartunk, nyáron magas SPF-es arckrémet használok. Most a LUSH Million Dollar Moisturiser a favorit, amiben amellett, hogy 30-as fényvédő van, highlightert is tartalmaz! Imádom, hogy nyáron lágy csillogást ad az arcomnak. Arra figyeljetek, hogy vagy az arckrémetekben vagy ha használtok BB krémet esetleg alapozót, valamelyikben legyen legalább 25-30-as SPF. Ebben a nagy melegben leolvad az arcomról minden, így BB krém van csak rajtam, és egy kis púder. Ha megyünk valamerre még feldobok egy lágy rózsás pirosítót és egy könnyed korallos rúzst is.

Tengerparti nyaralásnál a nap és a só szárazzá teszi a hajunkat, ezért mindig viszek magammal hajpakolást is, hogy mire hazaérek ne legyen szénakazal. Emellett imádom a TONI&GUY sea salt sprayt, amitől textúrát kap a hajam és igazi beach wave hatást lehet elérni anélkül, hogy bármit csinálnék vele. A száraz samponnal pedig minden reggel és este felfrissítem. Hogy meglegyen a plusz, hajfényt is használok spray vagy szérum formájában. Az utazó méretűt annyira imádom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *