Christmas, collaboration, guide

Gifting Guide 1 – Daniel Wellington watch

IMG_1415

Többen mondtátok, milyen jó volt, hogy a múltkor megosztottam a blog Facebook oldalán egy karácsonyi ajándék tippet és hogy legyen több ilyen karácsonyig. A készülődést és ajándék beszerzést szerintem nem lehet elég korán kezdeni! A mai posztban egy olyan ötletet osztok meg veletek, ami akár “for her” & “for him” is lehet!

A Daniel Wellington örök klasszikus órái tökéletes és emlékezetes ajándék lehet bárkinek: legyen szó a párunkról, családtagról vagy egy nagyon közeli barátról. A “fashion_feedsme” kóddal most 15% kedvezménnyel vásárolhattok a www.danielwellington.com oldalról, ráadásul ingyenes szállítás és, ahogyan a képeken is látjátok csodás ajándék csomagolás is jár mellé!

I can’t start the Christmas preparation and gift purchases early enough. In today’s post I show you an idea what could be a “for her” and also a “for him” gift.

The Daniel Wellington watches are eternal pieces. They could be perfect and memorable gifts for everyone: for our love, family or best friend. With the code “fashion_feedsme” you will get 15% discount at the checkout at www.danielwellington.com, furthermore they also give you free shipping and there is also a special holiday offer on their site!

IMG_1420 IMG_1425 IMG_1434

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *