beauty, care, collaboration, cosmetics, spring

Women’s day

womensday

A nemzetközi nőnap alkalmából adjunk magunknak legalább néhány kényeztető órát, amit relaxálással, otthoni szépségápolással vagy éppen egy kozmetikai kezeléssel töltünk. Ha úgy adja a lépés, hogy nem kapunk virágot, álljunk meg egy árusnál és vegyünk tulipánt vagy bármelyik kedvenc virágunkat, lepjük meg magunkat a kedvenc édességünkkel, menjünk el a kedvenc kávézónkba. Magunkat ünnepeljük, azt, hogy nők vagyunk.

A mai bejegyzésben hoztam Nektek néhány kényeztető szépségápolási terméket és az új kedvenc szemöldök formázó kezelésemről is írok néhány gondolatot. A LUSH termékei továbbra is a szívem csücskei. Ha arápolásról van szó, nem tudom elégszer kihangsúlyozni a fontosságát. Az új arckrémem Magical Moringa névre hallgat és egy szilárdabb textúrájú hidratáló. A bőr melegének hatására könnyen kenhetővé válik és szuperül mattítja az arcbőrt plusz előkészíti a sminkelésre. Én éjszakai és nappali hidratálásra is egyaránt ezt használom. A szánk megfelelő ápolása is fontos az összkép tökéletesítéséhez, ehhez egy isteni illatú ajakradírt és egy hidratáló ajakbalzsamot ajánlok. Garantáltan puha eredményre számíthatsz a The Kiss ajakradír és a Honey Trap balzsamtól.

Ahhoz, hogy szép keretet adjunk az arcunknak, meg kell találnunk a hozzánk legjobban illő szemöldök formát. Múlt héten meghívást kaptam a Beauty Pest Browba egy szemöldök stylingra, ahol egy úgynevezett cérnás technikával (lásd itt) tökéletes formájúra igazították a szemöldököm, majd festették. Imádom a végeredményt!

Kíváncsi vagyok, ti mivel töltitek a nőnapot?

thumb_IMG_2052_1024IMG_2059 _MG_0560 1_MG_0516

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *