beauty, care, collaboration, cosmetics, festival, guide, summer

TOP 5 festival skin rescuer

IMG_2722

Nemrég értem haza a Közgáz fesztiválról és az elmúlt 48 órában alig aludtam néhány órát, így sos rehabilitálnom kellett magam. Összeszedtem a top 5 kedvenc arc és testápolási termékemet, amit most bemutatok nektek itt a blogon is.

Először vettem egy levendulás fürdőt, feltettem egy arcpakolást és uborkát a szemeimre, ami után alapos hidratálásra volt szükségem, ugyanis nagyon kiszáradt a bőrőm ettől a két naptól. A kedvenc testápolóm jelenleg a Dove DermaSpa uplifted+. Kellemes a textúrája, az illata pedig csodálatos és maximálisan visszaadta a bőröm rugalmasságát és szuper frissnek érzem magam a használata után. Ezután az arcomat “permeteztem” a Lush Eau Roma Water arctonikkal. Természetes púderes levendulás illata van, tökéletes nyári arcfrissítő, mindig a táskámban van napközben is. A következő lépés a Lush Full of Grace szilárd arcszéruma, tökéletesen feltölti az arcbőrt, reggel és este is fel szoktam vinni tisztítás után. Utána már csak a számat hidratálom a Key Lime Pie ajakbalzsammal, a frissítő lime kellemes érzést hagy az ajkakon, sokáig puhák maradnak. Nyáron mindig több élénk rúzs is van a táskámban, jelenleg ez a By Terry Hyaluronic Sheer rúzs a kedvencem (18 Pink Up árnyalat). A múlthéten részt vettem a Madison Perfumeryben a By Terry új sminkollekciójának bemutató eseményén, ahol ezt a rúzst kaptam ajándékba. Textúráját illetően egy balzsamos, vizes hatású rúzsról van szó, ami a hyaluronnak köszönhetően egyenletessé teszi az ajkakat és feltölti az apró mélyedéseket, így maximális fedést nyújt. A színét pedig imádom, ha nincs rajtam semmilyen smink akkor is felkenem az ajkaimra, mert önmagában is szuperül megállja a helyét.

Nektek milyen praktikáitok vannak a fesztiválozás utáni tökéletes hidtratálásra? Skincare junkieként minden tippet szívesen fogadok!

IMG_2717IMG_2730IMG_2719IMG_2721IMG_2729

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *