competition, looks

F&F x JOY bloggerverseny

_mg_4600

Idén is úgy döntöttem, hogy benevezek az F&F és a JOY Magazin közös bloggerversenyére és nagyon örültem, amikor megkaptam az emailt, hogy beválogattak a Top 10 döntős közé! A tavalyi évhez hasonlóan az első feladat az volt, hogy látogassunk el az F&F showroomjába és állítsunk össze egy stílusunknak megfelelő outfitet. Én viszont Amszterdamban voltam, amikor a döntősök kiválasztották a számukra leginkább tetsző darabokat, így még nagyobb kihívás volt számomra ez a feladat.

Végül egy kékes-bronzbarna mintákkal díszített maxiruhát választottam, ami amellett, hogy kellemes, lenge viseletet biztosít a meleg nyári napokon, ugyanúgy megállja a helyét egy romantikus vacsorán, mint egy tengerparti sétán vagy városnézésen, emellett bármivel kombinálható. A maxiruha előnye, hogy ápol és eltakar, így alkattól függetlenül mindenki viselje bátran, joker darabja lehet a ruhatárnak! Hogy még inkább extrává varázsoljam a megjelenésem, feldobtam a ruhát egy mustársárga hasítottbőr biker mellénnyel. Ezzel már egy kicsit szerettem volna előre vetíteni a kora őszi napokat, estéket, amikor már jól esik valami melegebb is rajtunk, de a nyári ruháinkkal sem akarunk még szakítani. A ruha barnás árnyalatú színeivel harmonizáló kis táska pedig nagyon praktikus, ugyanis minden belefér, amire szükségünk lehet, kipróbáltam!

Ha szeretitek a blogot kérlek küldjetek rám egy szavazatot a https://www.joy.hu/ff/ oldalon, ahol egy bemutatkozó kisvideót is láthattok rólam! Köszönöm szépen, rengeteget jelent a támogatásotok.

_mg_4586

1

_mg_4599

_mg_4585

_mg_4577

_mg_4557

_mg_4554

_mg_4572

Photocredit: Lévay Máté

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *