collaboration, favourites

January favourites

IMG_5524b

Január vége felé közeledve összeszedtem a hónap kedvenceit. Ezzel az új sorozattal (is) indítom a 2017-es évet és több meglepetéssel is készülök a bloggal kapcsolatban, de úgy gondoltam legyen ez az első, mivel pár nap múlva már búcsút is intünk az év első hónapjának.

Az első kedvencem az arany Mockberg órám. Kisebb mint az eddigiek, amiket hordtam, de pont ezt szeretem benne. Nőies és kifinomult, bármilyen alkalomhoz tökéletesen illik. A ‘brigiborbely’ kóddal most 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezt vagy bármelyik modellt a mockberg.com oldaláról.

Instagramon már láthattatok outfit képet a kedvenc táskámmal, ami most egy púder Arlettis fazon a Coccinellétől. Tökéletes a mérete, a színe és a fazont is imádom a markáns arany csattal az elején. Biztos, hogy tavasszal és nyáron is kedvenc lesz.

Karácsonyra kaptam az egyik legjobb barátnőmtől a Byredo Gypsy Water parfümjét és mivel a Bal D’Afrique a másik szeretett illatom, így meglepett egy ilyen kézkrémmel. Örök kedvenc mindkettő!

A következő januári kedvenc a Shimmer Shine Spray a Kevin Murphy márkától. Isteni hajpermet, ami fényt ad a hajnak, A, C és E vitamint tartalmaz, emellett fényt is biztosít az apró arany csillámjaival. Mindennap használom annyira imádom az illatát.

Végül de nem utolsó sorban, Aimee Song divatblogger első könyve került még fel a January favourites listámra. Most fejeztem be és mindenkinek ajánlom, aki szeretne inspirációt gyűjteni ahhoz, hogyan hozzon létre gyönyörű, letisztult és érdekes instagram platformot.

IMG_5522b

IMG_5519

IMG_5528

IMG_5518

IMG_5529

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *