collaboration, hair

Hair stuff

_O4A0998

A hajammal kapcsolatban mindig sok kérdést kapok Tőletek, aminek nagyon örülök, mert szerintem egy nőnek meghatározó külső jegye a haja, ami óriási kincs ha egészséges, dús és fényes. Vitalitást és magabiztosságot sugároz. De ahhoz, hogy ezt elérjük és meg is tudjuk őrizni, fontos, hogy megfelelő hajformázót válasszunk.

Az előző Remington hajvasalómat már legalább 5 éve használtam, mindig is meg voltam elégedve vele, azt kaptam amit vártam. De most, hogy a márka úttörőként dobta piacra az Air Plates hajsimítóját, nagyon kíváncsi lettem vajon tud-e újat mutatni. Bevallom az elején szkeptikus voltam, mert a legtöbb szlogen áradozik a hajvasaló nyújtotta szalon szépségű végeredményről, de mégis hajtott a kíváncsiság az innovációja kapcsán. Ez az újdonság a simító lapjaiban rejlik, aminek köszönhetően a hőlapok maximálisan illeszkednek a hajtincsekhez, ezzel a korábbinál sokkal tartósabb és simább eredményt érhetünk el.

_O4A0989

remington2

Ha már egy új hajformázó termékről van szó, megadtam a módját a hajápolási rituálémnak is, mert imádom halmozni az élvezeteket, de mielőtt jönnének a kommentek, hogy biztos emiatt tűnik extra hatásúnak a hajvasaló, mert előtte minden jót kentem a hajamra, szeretném tisztázni, hogy nem. Egyrészt azért nem, mert az előző hajvasalóimnál is használtam hajpakolásokat, így ennek függvényében is össze tudom hasonlítani, másrészt direkt heteken át használtam, a bejegyzés előtt, így kipróbáltam úgy is, hogy a szimpla sampon + kondicionáló kombó után egyenesítettem vele a hajam. Szóval, érzetben, abban ahogy végighúztam az új simítólapokkal a hajamon, én nem éreztem másnak mint a korábbi hajvasalóimnál, az viszont határozottan érezhető, hogy annak ellenére, hogy vastagszálú hajam van, elég egyszer végighúzni a tincseken.

_O4A0996

Miután felkelek reggel, mindig rá kell vasalnom indulás előtt (ezt a lépést csak akkor tudom kihagyni ha még “fodrászos” a hajam), de az Air Plates használata után másnap reggel is ugyanolyan egyenes maradt mint miután előző nap kivasaltam, így a tartóssága nekem bizonyított és ezt végig tartotta a tesztelés során. A fényesség faktor tekintetében is elégedett vagyok vele, igaz nekem alapvetően fényes a hajam, de ez, közeledve a hajmosás napjához egyre inkább csökken. Most viszont sokkal tovább csillogó a hajam és szinte a mosás napjáig így is marad (4 naponta mosok hajat).

Emellett hatalmas plusz pont, hogy míg korábban mindig szanaszét égettem az ujjaim, amikor hajvasalóval szerettem volna begöndöríteni a hajam (ugyanis a külső része is felforrósodott), addig az Air Plates felülete elvezeti a hőt a külső részéről, ezáltal könnyedén közrefogható a hajformázó anélkül, hogy vízhólyagok árán készítsük el a hullámokat. Emellett 5 fokozat közül választhatunk, hogy a saját hajszerkezetünknek megfelelő hőmérsékleten formázzunk. Ezeket a fokozatokat pöttyök jelölik, ami nekem nem igazán jött be, mert hiányzik az, hogy lássam, hogy most pontosan hány fokon vasalom a hajam. Persze van hozzá kis útmutató, hogy hány pötty hány fokos intervallumot jelöl, de nekem ez a megoldás mégsem kézenfekvő. Biztos könnyen hozzá lehet szokni, de mivel én világéletemben csak olyan számlaposat használtam amin kijelezte a pontos hőfokot, így nehezebb az átállás.

_O4A1009

_O4A1002

A hajsimító designja és színe sem elhanyagolható, gyönyörű és letisztult, imádom a fehér színt. Sőt utazóbarát is, ugyanis a kis lezáró gombjával könnyedén egymáshoz illeszthetjük a simítólapokat és a szilikon fedőtokját ráhúzva már mehet is a bőröndbe!

Összességében egy nagyon szuper termékről van szó, ami maximálisan betartja, amit ígér. Külsőre is gyönyörű és igényes. A hajsimítót márciustól tudjátok megvásárolni a Media Markt üzleteiben és az online webshopjukban is, 24.990 Ft-ért.

_O4A0990
remington1

Photos by Lévay Máté in The Magazine Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *