looks, travel

London with F&F

Több éve már, hogy utoljára Londonban jártam, így alig vártam, hogy újra felfedezhessem a várost. Az F&F őszi-téli divatprezentációjára utaztam ki a BigBag PR szuper csapatával Eszterrel és Rebekával, a magazinok divatszerkesztőivel és a blogger lányokkal, Hédivel, Vivivel és Dórival. A kint töltött napok hangulata és élményei miatt már most alig várom, hogy újra visszalátogassak. Készítettünk néhány fotót az eseményről, az outfitekről és London utcái, látnivalói sem maradtak ki.

Az érkezésünk napján volt egy kis időnk sétálni a környéken, megnéztük a Soho-t, este pedig egy sushizásra invitált minket az F&F londoni csapata. Másnap néztük meg az F&F AW17 kollekcióját, amit a virágos minták, a piros és mustár színek, a bársony és a csipke ural. A kedvenc lookomról be is tettem egy képet a bejegyzésbe, ugyanis meg lehetett kérni az eventre érkezett modell lányt, hogy próbálja fel azokat a darabokat, amik a leginkább elnyerték a tetszésünket, így még jobban érvényesülhettek a szabásvonalak és a minták is. A prezentáció után még volt pár óránk együtt, ezért gondoltuk célba vesszük a vágyott fotóhelyszínünket, a Trevor Square Fourteent. A hotelünk az Oxford Street egyik mellékutcájában volt, onnan indultunk a Marble Arch felé, sétáltunk egyet a Hyde Parkban, megnéztük a Big Bent és a London Eye-t is. Elérve a rózsaszín ajtóhoz csináltunk néhány képet, de utána indultunk is vissza, mert a lányokra már várt a taxi, ami kivitte őket a reptérre. Mi Rebekával még maradtunk és bejártuk a számomra eddig ismeretlen, de mégis a legizgalmasabb környéket, Shoreditch-t, ahol a következő hotelünk is volt, de tettünk még egy hosszú sétát Notting Hillben is, ahol szintén rengeteget fotóztunk. Erről egy másik bejegyzésben írok majd!

F&F nadrág | Zara bőrkabát, fűzős cipő és felső| Prada napszemüveg | Daniel Wellington óra és karperec | Puma Basket Heart sneakers

Köszönöm a képeket Rebeka!

c2

IMG_2807

IMG_2815

IMG_5638

IMG_5635

untitled (30 of 368)

untitled (46 of 368)

untitled (103 of 368)

IMG_2863

IMG_2921

f_f_edited-32-of-76

IMG_2922

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *