travel

Notting Hill & Shoreditch

Rebekával az F&F prezentáció után még maradtunk pár napot Londonban. Mindkettőnknek volt még bőven mit kipipálnia a bakancslistáról, így csináltunk egy tervet és mindennap célbavettünk néhány látnivalót vagy városrészt, amit semmiképp nem szerettünk volna kihagyni. Most Notting Hillről és Shoreditchről hoztam néhány hangulatképet.

1 Notting Hill

Az első nap vettünk egy Oyster cardot és útnak indultunk  N o t t i n g   H i l l  felé, ami egyből felismerhető a macskaköves szűk utcákról és az egyre színesebb házakról. A Portobello Road Marketon sétálva bármelyik keresztutcába fordultunk be, mindenhol csodálatos volt a látvány. Ha Londonban jártok ezt a negyedet járjátok be, annyira kellemes beülni itt egy kávézóba, majd elveszni a vintage árusok és friss virágok forgatagában. Sajnos annyira elidőztünk, hogy zárás előtt pár perccel értünk csak oda a Farm Girl-be, így már nem tudtunk beülni, de fent marad a bakancslistán, mert isteni a választék. Helyette véletlenül belefutottunk egy Joe & The Juice üzletbe, amire szintén kíváncsi voltam, mert áradoznak a matcha lattejukról és nem hiába! Ha szeretitek ezt az ízvilágot, ne hagyjátok ki a Portobello Roadon. Sétánk végén pedig a környéken megnéztük még a Wild at Heart virágboltot, ami nekem első látásra úgy tűnt, mintha egy buszállomást alakítottak volna át, imádtam a koncepciót, gyönyörű volt.

F A V E   I N S T A G R A M A B L E   P L A C E S   I N   N O T T I N G    H I L L

St. Lukes Mews | Farm Girl | Wild at heart | Lonsdale Road 55 | Lansdowne Road

IMG_3122

IMG_3611

IMG_3621

IMG_3110

IMG_3610

 

2 SHOREDITCH

S h o r e d i t c h  a helyiek körében a legfelkapottabb városrészek egyikévé nőtte ki magát az évek során, de nagyon sok turista előtt még felfedezésre vár. Kevesen ismerik, éppen ezért nem mindennapi élmény, ha Londonnak ezt a részét veszed célpontba. Állandóan változik, elképesztőek a street artok, isteni rooftopokba és éttermekbe futsz bele bármelyik utcasarkon. A prezentáció után erre a részre “költöztünk át” és egyből el is indultunk egy BigBag nightoutra a lányokkal. Hoztam néhány hangulatképet és a felfedezett kedvenc helyeimet Londonnak erről a részéről is.

F A V E   S P O T S   I N   S H O R E D I T C H

The Culpeper | Attendant | Brick Lane Market | Shoreditch Grind | Ace Hotel

IMG_3070

IMG_7197

1441524705643

IMG_3103

IMG_3658

IMG_5646

IMG_5648

Thank you for the pictures Rebeka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *