beauty, guide

Beauty Babes

Óriási beauty freak lettem az utóbbi időben, így ezzel a bejegyzéssel, tudom, leginkább azoknak kedvezek most, akik szintén imádják beleásni magukat a szépségápolási és smink témákba. Ez a bejegyzés elsősorban #beautytips fókuszban íródott, de bátran merítsetek inspirációt akár last minute karácsonyi ajándékok terén is, hiszen a legtöbb könnyedén beszerezhető, így ha nem is vagytok annyira oda a témáért, de van ilyen téren addiktív barátnőtök vagy családtagotok, akkor garantált lesz a siker bármelyik termékkel!

Katt a vastagabb betűkre, belinkeltem a termékeket.
Fontos kiemelnem, hogy a felrosolt márkáktól semmilyen fizettséget nem kaptam, azért osztom meg veletek, mert nekem ezek váltak a kedvenceimmé az elmúlt időben.

Nagyon-nagyon fontos, hogy mindennap szuper hidratáltan indítsa a bőröm a napot, így ebben a reggeli és esti arcápolás is kiemelt szerepet játszik. Reggel egy alapos tisztítás (kedvencek hozzá itt és itt) és frissítő tonizálás után jöhet a nappali szérum és arckrém. Hetente egyszer használok hámlasztót (arckrémbe keverve), ami javítja és halványítja a bőrhibákat, illetve antioxidáns koncentrátumot, ezáltal, főleg télen, maximális vitamindózist kap az arcbőr. Ha utána sminkelek, akkor felviszek egy leheletvékony strobe primert, ami kellemes csillogást dob az arcra anélkül, hogy zsírosan fénylővé tenné. Utána jöhet az alapozás. A kedvenc alapozóm sajnos nem kapható itthon, de tökéletes alternatívája ez (itt) is. A szemkörnyéki részt mindig kihagyom, itt korrektort szoktam használni, majd jöhet a púderezés. Nem jellemző rám az erős, hangsúlyos smink, tökéletesen érzem magam naturálisan is, így spirálozás után a szemöldökömet szoktam egy kicsit jobban kiemelni, majd egy kis pirosító és részemről készen is vagyunk. A végén, ha nem felejtem el, fixálni is szoktam a sminkem, mert általában egész nap rohangálok, így elég jól jön, ha a sminkem a helyén marad. Rohangálás közben persze isteni érzés illatfelhőt húzni magunk után, odavagyok a különleges illatokért! Jo Malone English Pear & Fresiaja a kedvencem most. Napközben általában mindig nálam van egy kis nesszeszerben a púderem és a korrektorom is, mert megesik, hogy szükség van egy frissítésre, akár egy esti program előtt.

Este pedig micellás arclemosóval tisztítom meg a bőröm és távolítom el a sminket. Havonta egyszer-kétszer jól jön az extra kényeztetés egy arcmaszk formájában habfürdőzés közben. Sőt, imádom leradírozni időnkét a számat is, annál puhább érzés nem létezik a világon és az a popcorn illat! Zseniális. De a test és hajápolásról se feledkezzünk meg, és ha ez megvolt, lefekvés előtt pedig jöhet még az éjszakai koncentrátum. és utána bonne nuit!

Köszönöm a gyönyörű helyszínt a The Magazine Hotelnek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *